Misstänkt greps med 2,662 XNUMX metamfetaminpiller och kristallmetamfetamin i Thalang

Thalang –

En misstänkt greps med 2,662 117.05 metamfetaminpiller och XNUMX gram kristallmetamfetamin i Thalang.

Ett team av officerare arresterade Wuttikrai 'Lip' i ett rum i Sri Soonthorns underdistrikt. Han beslagtogs 2,662 117.05 metamfetaminpiller och XNUMX gram kristallin metamfetamin.

Han fördes till Thalangs polisstation för att åtalas för olagligt innehav av kategori 1-droger med avsikt att sälja och använda droger.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.