Phuket-officerare patrullerar på Patong-stranden och runt nöjesställen för att bekämpa illegala droger och skjutvapen

Patong –

Officerare patrullerade på Patong Beach och runt nöjesställen för säkerhets skull för att bekämpa illegala droger och skjutvapen.

Ett team av officerare från Kathu District Office ledda av Pipop Sudkhao och M. Jirawat Namart inspekterade nöjesställen på Bangla Road och på Patong Beach i går kväll (12 oktober).

Mr. Pipop berättade för Phuket Express, "Inspektionen syftar till att säkerställa bättre säkerhet eftersom fler utländska turister besöker området och vi har också pratat med nöjesställena. Vi skannade misstänkta föremål som ryggsäckar och säkerställde säkerheten. Samtidigt vill vi skapa mer förtroende för turister och förtrycka illegala droger.”

Besiktningen kom efter tre underhållningspersonal på Bangla Road i Patong har gripits med droger efter att ha sålt falskt kokain till turister.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.