UPPDATERING: En ledig polis som bär vapen och vandrade i bostadsområdet i Thalang testade positivt för droger

Thalang –

En polisman som inte var i tjänst som sågs bära en pistol och gå runt på ett privat bostadsområde i Thalang testade positivt för droger.

Vår tidigare historia:

Specialtjänstemän och polisen region 8 kallades till platsen efter att en man som agerade oberäkneligt gick omkring med en pistol. Han blockerade ingången till ett privat bostadsområde med en pickup.

Nu till vår uppdatum:

Phukets provinspolischef Generalmajor Sermpan Sirikong sa till Phuket Express: "Vi har genomfört ett urintest för korpral Korn som visar att han var positiv för droger. Men vi måste genomföra fler tester för att se vilken drog han tog specifikt innan vi åtalar ytterligare. Vi har redan rapporterat händelsen till hans polischef i Phang Nga.”

Denna incident inträffar när Thailands premiärminister Prayut Chan-O-Cha har beordrat ett rikstäckande tillslag mot illegala droger och illegala vapen efter en tragisk masskjutning i Nong Bua Lamphu förra veckan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.