UPPDATERING: Körkort för viral Phuket-taxichaufför i road rage-video som erkänner att han tog metamfetamin indraget i tre år

Phuket -

Körkortet för en taxichaufför som har erkänt att han tagit några metamfetaminpiller innan ett bråk med trafikanter som fångats på viral video har återkallats.

Vår tidigare historia:

Ett videoklipp på en taxichaufför som bråkar med andra trafikanter har blivit viralt i sociala medier.

En taxichaufför i en viral road rage-video har erkänt att han tog några metamfetaminpiller innan ett bråk med trafikanter.

Uppdatering nu:

Herr Kornpitak Artsuwan från Phuket Land Transport Office berättade för Phuket Express, "Taxichauffören som skrek sprängord och oförskämda ord till andra förare kommer att få böter på upp till 5,000 1 baht. Han åtalas också för att ha använt kategori XNUMX-droger och använda dem under körning.”

”Hans körkort för att köra taxi är återkallat. Han kan inte köra någon taxi på tre år innan han eventuellt förnyar sitt taxikörkort”, tillade Kornpitak.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.