UPPDATERING: Phuket taxichaufför i viral road rage video erkänner att han tog metamfetamin

Phuket -

En taxichaufför i en viral road rage-video har erkänt att han tog några metamfetaminpiller innan ett bråk med trafikanter.

Vår tidigare historia:

Ett videoklipp på en taxichaufför som bråkar med andra trafikanter har blivit viralt i sociala medier.

Kathu-polisen sa till Phuket Express: "Idag (11 oktoberth) taxichauffören Mr Jirasak Raiyai, 33, och Mr Passakorn Sirichoochot, 37, som spelade in videon, gick till Kathu polisstation.

Polisen gjorde urinprov med båda. Mr Jirasak testade positivt för drog. Mr Jirasak erkände för polisen att han tog några metamfetaminpiller före händelsen.

Taxichauffören åtalas för att ha använt kategori 1-droger och använda dem under körning.

Det var oklart om hans körkort omedelbart skulle dras in eller dras in.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.