Taxichauffören blir viral för att ha vänt förare och ropat sprängord mot andra trafikanter i Phuket

Phuket -

Ett videoklipp på en taxichaufför som bråkar med andra trafikanter har blivit viralt i sociala medier.

Passakorn Sirichochot, som spelade in händelsen, sa till Phuket Express: "I går kväll (10 oktoberth) Jag körde min motorcykel hem. Det var en taxichaufför som tutade för att jaga bort andra fordon framför honom.”

”När jag kom till en korsning vid rött ljus i Kathu tutade taxichauffören upprepade gånger för att jaga bort andra fordon igen för att svänga till vänster. Men det finns en skylt som säger 'vänster sväng, vänta på grönt ljus'”.

”Taxichauffören sänkte sin bilruta innan han ropade sprängord och oförskämda ord till andra förare som inte rörde sig ur vägen. Jag varnade honom att lugna ner sig men han förbannade mig och sköt mig sedan långfingret och rusade iväg.” uppgav Passakorn.

Händelsen är en del av flera incidenter i Phuket nyligen som har skadat taxichaufförernas rykte lokalt även när polis och ötjänstemän lovar att lösa problemen och har hållit flera möten med taxichaufförer som varnar dem för att de är "ansiktet" på ön för många turister och besökare och konflikter och klagomål måste upphöra om deras tjänster.

Det är oklart om taxichauffören som tycks lida av vägraseri kommer att utsättas för några återverkningar av händelsen och Phukets brottsbekämpande myndigheter meddelade inte omedelbart om de planerade att driva frågan eller ens om mannen bröt mot några lagar eller regler, förutom dålig smak.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.