Försvarsvolontärer i Phuket testar alla negativa för droger

Phuket -

Försvarsvolontärer i Mueang Phuket testades negativt för droger.

Urintestningskampanjen lanserades tidigare denna vecka och leddes av Mueang Phuket District Chief Suwit Suriyawong. Alla försvarsvolontärer testades negativt för droger.

Suwit sa till Phuket Express, "Kampanjen är för att säkerställa att dessa försvarsvolontärer som arbetar med oss ​​inte är inblandade i några illegala droger. Vi vill också se till att de är redo att arbeta med andra discipliner. Deras plikt är också att säkerställa allmänhetens säkerhet och att göra volontärarbete.”

TPN noterar att dessa drogkontroller äger rum i hela landet som en del av ett tillslag efter förra veckans tragiska masskjutning i Nong Bua Lamphu.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.