Misstänkt försöker överfalla poliser med kniv innan han greps med kristallin amfetamin och piller i Phuket

Phuket -

En misstänkt som enligt uppgift försökte överfalla poliser arresterades med kristallint metamfetamin och piller i Rawai-distriktet, Mueang Phuket-distriktet.

Akkara Suwatikun, Phukets provinsförsvarschef, sa till Phuket Express: "Under den gångna helgen har vi arresterat Mr. Pichai, känd under sitt alias som 'Mook', i Rawai. Han beslagtogs av honom 1.2 gram kristallin metamfetamin, 22 metamfetaminpiller och två knivar.”

"Pichai tog fram en kniv när poliser försökte arrestera honom. Han försökte attackera officerare och gjorde sedan ett försök att fly men misslyckades”, förklarade Mr. Akkara.

Gripandet kom efter att vi fått ett anonymt tips om att Pichai sålde droger i det lokala området. Han står åtalad för olagligt innehav av kategori 1-droger, bärande av vapen offentligt utan anledning och för att ha gjort motstånd mot arrestering, konstaterade Akkara.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Det gick inte att hitta abonnenten, den har förmodligen redan tagits bort. Inga ytterligare åtgärder krävs.

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.