Man på metamfetamin greps i Kathu efter att ha hittats vandrande runt privata bostadsområden

Kathu –

En man som var hög på metamfetamin greps efter att ha hittats vandrande runt ett privat bostadsområde i Kathu.

Kathu-polisen berättade för Phuket Express klockan 6:22 i morse (10 oktoberth) att de fick besked om att en oberäknelig man vandrade inne i ett privat bostadsområde i Kathu.

Polisen kom till platsen för att konstatera att mannen gick skolös runt gården. Han vägrade att prata men fortsatte närma sig polisen trots varningar från polisen att hålla avstånd

Polisen lyckades gripa mannen utan bråk. Inga illegala droger eller vapen hittades hos honom. Ett körkort hittat med honom identifierat som Nadon Fonglaae, 32, från Phang Nga.

Nadon erkände för polisen att han tog några kristalliserade metamfetamin- och metamfetaminpiller och en icke namngiven vän släppte av honom vid bostadsområdet, även om Nadon inte var säker på varför.

Nadon fördes till Kathu polisstation för drogtestning och ytterligare avgifter.

Under tiden, en berusad beväpnad man har gripits efter att han bar på en kyckling när han gick runt hela natten på Coconut Island i Phuket och skrämde lokala invånare.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.