Berusad man räddad efter att ha fallit från Sarasin Bridge i Thalang

FOTO: Walop Boonjan

Phuket-

En berusad man har räddats efter att han gick på Sarasinbron innan han av misstag ramlade ner i havet i Thalang.

Räddningsarbetare underrättades om händelsen klockan 2:35 tidigt i morse (10 oktoberth) vid Sarasin Bridge i Maikhao-distriktet.

Räddningspersonalen kom till platsen för att hitta flera ortsbor som fiskade i närheten. De berättade för räddningsarbetarna att mannen gick på broskenan innan han av misstag ramlade ner. De kastade en gummiring till honom i vattnet innan de tillkallade räddningspersonal.

En timme senare hittades mannen i säkerhet på marken nära bron med gummiringen. Mannen ska ha erkänt att han använt illegala droger innan han gick en promenad på broräcket.

Räddningsarbetare identifierade inte mannen och det var oklart om han skulle ställas inför några åtal för det påstådda olagliga droganvändandet.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.