Två tonåringar greps inom en timme efter att ha stulit en donationslåda vid ett tempel i Chalong

Chalong –

Två tonåringar greps inom en timme efter att ha stulit en donationslåda från ett tempel i Chalong.

Chalong-polisen rapporterade i går (8 oktoberth) att de underrättades klockan 2:48 om att två manliga tonåringar stal en donationslåda från Latti Wanaram-templet (Tai-templet) i Chalong.

Chalongpolisen undersökte omedelbart och har gripit två manliga tonårsmisstänkta i åldern 15 och 17 som var på en motorcykel i Soi Yod Sanae i Chalong inom en timme.

Från dem beslagtogs donationslådor med 560 baht. De fördes till Chalongs polisstation för ytterligare rättsliga åtgärder.

Namnen på de misstänkta hölls undan på grund av att de var ungdomar.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.