Berusad beväpnad man greps efter att ha burit runt en kyckling när han gick hela natten på Coconut Island i Phuket

Phuket -

En berusad beväpnad man har gripits efter att han bar på en kyckling när han gick runt hela natten på Coconut Island i Phuket och skrämde lokala invånare.

Mueang Phukets distriktschef Suwit Suriyawong underrättades i går morse (8 oktoberth) av händelsen från byns chef för Coconut Island i Koh Kaew-distriktet, Mueang Phuket-distriktet.

Poliser och polis åkte till ön som ligger cirka tre kilometer från land med en båt. Den misstänkte, som senare identifierades av polisen som Mr. Jaran, 37, fångades med två knivar, en kyckling och hemlig medicin från ett sjukhus som kräver ett recept som han inte hade.

Jarans mamma berättade för polisen att hennes son var mentalt instabil vilket kan bero på att hon använde illegala droger. Han hade behandlats för sin psykiska sjukdom tidigare men tog ibland inte rätt medicin. Herr Jaran fördes till landet och till ett stort sjukhus. Hans urin testade positivt för illegala droger även om den exakta drogen inte identifierades av polisen.

Polisen berättade också för lokala medier att Jaran suttit i fängelse tidigare för försök till mord.

Det är oklart vad som hände med kycklingen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya och Chonburi, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.