Tjänstemän inspekterar nöjesställen i Phuket efter klagomål om illegala droger

Phuket -

Tjänstemän inspekterade nöjesställen i Phuket Town efter att ha fått klagomål från oroliga medborgare om påstådda olagliga droger.

Igår kväll (7 oktoberth) ett 20-tal tjänstemän från Mueang Phuket District Office och Phuket City Police inspekterade nöjesställen i Phuket Town.

Inspektionen kom efter att klagomål om att illegala droger påstås ha använts på nöjesställen hade blivit virala på sociala medier. Poliser inspekterade sex nöjesställen men hittade inga illegala droger och uppgav att alla verkade följa reglerna.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.