Husbrand larmar boende i Wichit

Wichit –

Ett hus fattade eld i Wichit som larmade invånarna men inga personskador rapporterades.

Brandmän underrättades om branden klockan 6:11 igår (7 oktoberth) i ett hus i ett bostadsområde i Wichit-distriktet, Mueang Phuket-distriktet.

Räddningstjänsten anlände till huset för att hitta rök som kom ut från byggnaden. Det tog ungefär en halvtimme att kontrollera branden. En del möbler inne i huset skadades av branden.

Inga personskador rapporterades. Orsaken till branden utreds fortfarande. Den totala skadeståndskostnaden utreds också.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.