Phukets guvernör beordrar strikta mätningar för att förhindra allvarliga incidenter på utbildningsplatser

Phuket -

Phukets guvernör Naroong Woonciew har beordrat strikta mätningar för att förhindra allvarliga incidenter på utbildningsplatser.

Mötet hölls i morse (7 oktoberth) på Phuket Provincial Hall kom efter Mer än 30 personer, inklusive barn, ska ha dödats i en masskjutning på ett barnomsorgscenter i Uthai Sawan-distriktet i Nong Bua Lamphu-provinsen torsdag eftermiddag den 6 oktober.

Relevanta tjänstemän som deltog i mötet stod stilla i en minut under en tyst minut för att minnas de förlorade.

Guvernör Narong sa till The Phuket Express, "Vi bör ha strikta mätningar speciellt för illegal drogbekämpning för att förhindra liknande incidenter. Om några regeringstjänstemän är inblandade i illegala droger måste de ställas inför rättsliga åtgärder. Vapeninnehav måste också kontrolleras noggrant. För rapportering av illegala droger vänligen ring hotline på 1567."

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.