Man greps efter att ha stulit guldföremål värda 270,000 XNUMX baht från en "vän" i Wichit

Wichit –

En man har gripits efter att han stal guldföremål värda 270,000 XNUMX baht från en väns hem i Wichit.

Wichit-polisen berättade för Phuket Express att Likit Wowthong förra månaden lämnade in en polisanmälan om att en misstänkt stal ett guldhalsband, två guldringar och ett guldarmband värt totalt 270,000 XNUMX baht från sitt hem i Saphan Hin Village i Wichit underdistrikt, Mueang Phuket-distriktet.

Polisen har fortsatt sin utredning där de slutligen arresterade Satit, 41, i går (6 oktober)th) vid ett skottlossning i Rawai sub-distrikt. Han åtalas för stöld.

Satit erkände för polisen att han stal guldföremål från sin väns hem. Han sålde guldföremålen eftersom han behövde pengar för att betala tidigare skulder.

Varken offret eller den misstänkte uppgav om de två männen skulle förbli vänner.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.