Berusad man i Nakhon Si Thammarat greps med två vapen, kulor och tjugo metamfetaminpiller nära skolan

Nakhon Si Thammarat –

En berusad man greps med två vapen, kulor och tjugo metamfetaminpiller nära en skola för att påstås rycka hans barn efter ett gräl med hans fru.

Central Investigation Bureau Police Region 5 i Nakhon Si Thammarat rapporterade idag (7 oktoberth) att de underrättades om att Mr. Teerapong, som var berusad, var på väg till en skola för att sno sitt sjuåriga barn i Ron Phibun-distriktet efter att han hade ett gräl med sin fru.

Den chockerande händelsen kom bara en dag efter en fruktansvärd masskjutning på ett daghem i Nong Bua Lampu.

Polisen i Central Investigation Bureau Region 5, som var i närheten och gjorde volontäraktiviteter i Khwan Phang-distriktet, rusade till platsen. De hade varit i hög beredskap på grund av incidenten i Nong Bua Lampu.

Polisen kom till platsen nära skolan för att hitta den misstänktes pickup med Teerapong inuti. Poliserna försökte arrestera Teerapong och få honom att kapitulera fredligt men han vägrade att samarbeta. Teerapong kraschade in i en polisbil som försökte köra iväg men lyckades inte fly.

Teerapong kom ut ur sin lastbil och enligt polisen verkade han försöka ta fram en pistol från hans midja. Polisen tacklade Teerapong och lyckades gripa honom. Två vapen, kulor och 17 metamfetaminpiller hittades hos den misstänkte. Han fördes till Ron Phibuns polisstation för ytterligare rättsliga åtgärder.

Lokalbefolkningen i närheten sa att de hörde om fyra skott innan polisen anlände men som tur var var det inga skador.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.