Berusad amerikansk turist i Nakhon Si Thammarat ska ha druckit thailändsk whisky i två dagar i sträck innan han orsakade allmän olägenhet

FOTO: Nakhonjunction

Nakhon Si Thammarat –

En berusad amerikansk turist i Nakhon Si Thammarat ska ha drack thailändsk whisky (Lao Kao) oavbrutet i minst två dagar innan han orsakade allmän olägenhet.

Khanompolisen underrättades om händelsen i går eftermiddag (5 oktoberth) vid Baan Pa Lane i Khanom-distriktet. De kom till platsen för att hitta den utländska mannen som skrek osammanhängande framför en lokal livsmedelsbutik. En bil i närheten skadades också och efter en längre tid och med hjälp av folkmassakontrollverktyg som ses på bilden ovan greps och arresterades mannen till slut av ett dussintal poliser.

Khanompolisen berättade för Phuket Express att mannen endast identifierades som herr Andigo, 45, amerikansk medborgare. Han reste in i Thailand nyligen på en månads turistvisum.

Ett offer, Mr Soonthorn Chumchoo, berättade för The Phuket Express, "Turisten gick runt i området i ungefär två dagar. Han var kraftigt berusad och verkade vara arg över något. Han skadade allt han gick förbi inklusive min mataffär. Han använde också en sten för att slå och skada en bil i närheten.”

Andra vittnen berättade för Khanom-polisen att de såg turisten dricka thailändsk whisky kontinuerligt i minst två dagar. Immigrationstjänstemän ska också ha kontaktats eftersom polisen sa att de planerar att fortsätta att utvisa mannen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.