Thailand kommer att vara värd för "TBEX Asia 2022" i Phuket i november

Som värd för Travel Blog Exchange (TBEX) för andra gången kommer Thailand att visa upp fantastiska nya kapitel för bloggare, innehållsskapare och influencers från hela världen.

Bangkok, 25 april, 2022 – Thailands turistmyndighet (TAT) kommer att vara värd för TBEX Asia 2022-evenemanget för världsomspännande resebloggare, innehållsskapare och influencers i Phuket och de omgivande provinserna från 15-18 november 2022, där temat kommer att vara "Söderns mångfald: Phuket and Beyond".

Siripakorn Cheawsamoot, TATs vice guvernör för marknadskommunikation, tillkännagav värdskapet vid avslutningen av TBEX North America 2022 i Tri-Cities, Washington den 21 april 2022. Han inbjöd alla bloggare och influencers att delta i TBEX Asia 2022 och för att upptäcka en smak av de fantastiska reseupplevelser som erbjuds i Thailand.

"TBEX Asia 2022 lovar att bli ett mycket speciellt tillfälle, eftersom Thailand i år firar "Visit Thailand Year 2022". Kungariket är mer än redo att välkomna besökare för att uppleva de fantastiska nya kapitlen med konceptet "Från A till Ö, Thailand har allt", sa Mr. Siripakorn.

Detta är andra gången Thailand kommer att vara värd för Travel Blog Exchange (TBEX), efter att det var värd för den första asiatiska upplagan av showen 2015, då evenemanget i Bangkok drog mer än 680 deltagare från hela världen och resulterade i exponering för över 142 miljoner människor.

"Mångfalden i söder: Phuket and Beyond"-konceptet i TBEX Asia 2022 återspeglar de nya kapitlen av Natur, Food och Thainess, inklusive dyrbar konst, kulturell mångfald, en mängd olika destinationer och aktiviteter och södra livsstil, särskilt den i Phuket.

Huvudplatsen för TBEX Asia 2022 är Angsana Laguna Phuket, som är en del av Asiens första integrerade resort Laguna Phuket på vackra Bang Tao Bay. Dagarna 1-4 (15-18 november) omfattar en mängd olika Pre-BEX-turnéprogram och själva konferensen, inklusive en workshop, keynote-adresser, breakout-sessioner och snabbnätverk. Efter detta kommer familjeresor att ta deltagarna till sina valda destinationer bortom Phuket.

Deltagarna inkluderar innehållsskapare (producenter av bloggar, videor, podcasts och traditionella medier) och DMO:er, researrangörer, hotellägare, OTA:er, resevarumärken och PR- och marknadsföringsleverantörer. TBEX kommer att vara en underbar möjlighet för Thailand att visa världen att det återigen välkomnar utländska turister och att det finns fantastiska nya upplevelser att njuta av, och för världens resebloggare och influencers att upptäcka dessa upplevelser. Förhoppningen är att evenemanget ska bidra till att stimulera Thailands turistsektor och ekonomin.

TBEX Asia 2022s biljetter är nu tillgängliga för reseskapare och branschproffs på www.tbexcon.com/Asia-2022.

För mer detaljer:
webbplats: www.tbexcon.com/Asia-2022

PRESSMEDDELANDE – Thailands turistmyndighet (TAT)

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Det gick inte att hitta abonnenten, den har förmodligen redan tagits bort. Inga ytterligare åtgärder krävs.

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.