Phuket Vegetarian Festival kommer till sista dagen

Phuket -

Phuket Vegetarian Street Festival har kommit till sista dagen.

De vegetariska gatuprocessionerna den sista dagen i morse (4 oktoberth) gick från Lor Rong Shrine i Phuket Town på väg till Saphan Hin Public Park i Phuket Town.

Klockan 3 var det en eldvakningsritual från Kathu Shrine och 00 från Bang Koo Shrine i Koh Kaew.

Klockan 10:00 kommer varje helgedom att hålla avskedsritualen. Ritualen är att skicka de nio kejsargudarna eller 'Kiu Ong' vid midnatt tillbaka till himlen.

Gatorna i Phuket Town kommer att fyllas med människor som väntar på att skicka iväg gudarna. Denna ceremoni är ett MÅSTE se, speciellt runt Thalang Road, Phuket Road, Surin Clock Tower och vägar som leder till Saphan Hin.

Ytterligare källa: Phuket TAT

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.