UPPDATERING: Åtta personer identifieras som högriskkontakter för Monkeypox i Phuket

Phuket -

Enligt Phukets hälsomyndigheter har åtta personer identifierats med hög risk för Monkeypox i Phuket och testas och övervakas efter att Thailand i fredags rapporterade om det nionde och tionde bekräftade fallet av Monkeypox som hittats i Phuket.

Vår tidigare historia:

Den thailändska kvinnan, 39, som är servicearbetare, har haft feber sedan den 16 septemberth. Hon är en nära kontakt med en tysk man, 54, i Phuket.

Nu till vår uppdaterade srium:

Dr. Kusak Kukiattikoon, chef för Phuket Provincial Public Health Office (PPHO) sa till Phuket Express, "Det finns åtta individer med hög risk och tre med låg risk för Monkeypox från dessa två bekräftade fall. De övervakas och sätts i karantän på sina boenden.”

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.