Phuket välkomnar första flyg från Hi Fly Airlines från Italien

Phuket -

Det första flyget från Hi Fly Airlines från Italien anlände till Phukets internationella flygplats under den senaste helgen.

Igår (2 oktobernd), på Phukets internationella flygplats välkomnade tjänstemän och personal det första flyget från Hi Fly Airlines i Italien, ett flyg från Italien till Don Mueang till Phuket.

Det fanns totalt 247 passagerare på flyget som anlände till flygplatsen. De fick HKT We Care vattentäta väskor som souvenirer från flygplatsen.

Phuket Express välkomnar alla ombord till Thailand och Phuket!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.