Japansk man drunknar på stranden i Phang Nga

Phang Nga-

En japansk turist drunknade på en strand i Takua Pa-distriktet den senaste helgen.

Räddningsarbetare underrättades om incidenten på en strand nära ett hotell i Kuek Kak-distriktet, Takua Pa-distriktet klockan 10:00 den 1 oktoberst .

Det rapporterades av lokala medier att den japanska mannen, 46, gick i vattnet med sin japanska fru, 44. De drabbades av starka vågor och tappade fotfästet. Vittnen återtog den japanska kvinnan men mannen spolades vidare ut i havet.

Räddningsförare anlände till stranden strax efter händelsen och gick ut för att söka efter den utländska turisten men misslyckades på grund av starka vågor.

På eftermiddagen samma dag klockan 2 hittades den japanska mannens kropp av dykare 10 meter från där han hade försvunnit. (Phuket Express undanhåller hans namn i väntan på ambassad och ytterligare familjemeddelande). Hans kropp fördes till ett lokalt sjukhus.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.