Två personer skadades allvarligt efter en krock med flera fordon nära en gångtunnel i Thalang

Thalang –

Två personer har fått allvarliga skador efter en trafikolycka i närheten av en underpass i Thalang.

Räddningstjänsten underrättades om olyckan klockan 3 fredag ​​eftermiddag (55 septemberth) på Thep Kasattri Road i norrgående riktning nära gångtunneln vid Phukets flygplatskorsning i Thalang.

Räddningsteamen anlände till platsen för att hitta en skadad bil och pickup på vägen. Två skadade personer hittades i bilen. Föraren Apirak Kaewyim, 20, satt fast i bilen. Räddningspersonal använde en hydraulisk kutter för att frigöra honom. Han fick svåra skador i ansiktet.

Hans passagerare, Kingkaew Pramoonchaego, ålder som inte släppts, hade också ådragit sig allvarliga skador. De båda fördes till ett lokalt sjukhus.

Föraren av pickupen skadades inte, men vägrade prata med media, polis eller räddningsarbetare utan juridisk representation och deras roll i kraschen var inte klarlagd.

Polisen fortsätter sin utredning för att hitta den exakta orsaken till olyckan eftersom det inte fanns några direkta vittnen som påstod sig ha sett hela olyckan vid presstid.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.