Maya Bay i Krabi öppnade igen för turism i helgen

Krabi –

Den berömda Maya Bay i Krabi öppnade igen för den första dagen för turism lördagen den 1 oktober, efter två månaders stängning för miljöåtervinning.

Vår tidigare historia:

Den tillfälliga stängningen på två månader var från 1 augusti till 30 september 2022.

Lördagen den 1 oktober var den första dagen av Maya Bays återöppning för turism efter två månaders stängning.

Nationalparkens tjänstemän sa att den årliga stängningen är för att möjliggöra effektiv turismförvaltning efter klimatet under denna säsong, liksom att det är dags för naturen och miljön att återställa sig själva.

Till exempel,

Ett tiotal delfiner sågs vid Maya Bay i Krabi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.