Intrångande strukturer på mark till ett värde av 50 miljarder baht på stranden vid Cherng Talay revs slutligen

Thalang –

Strukturer som påstås ha inkräktat på offentliga områden värda 50 miljarder baht på Lay Phang Beach i Cherng Talay, Thalang rivs slutligen.

Vår tidigare historia:

Tjänstemän har lagt ut meddelanden som ger order om att riva strukturer inom 15 dagar som har gjort intrång i allmänna utrymmen på Lay Phang Beach i Cherng Talay efter fyra års kamp i domstolen.

"Tjänstemän började rivningen i morse (30 september) på Lay Phang Beach som ligger på 178 Rais of land. Kostnaden för mark är värd 50 miljarder baht. Området tas tillbaka till allmänheten för att gynna alla.”, sa generaldirektören för DSI (Department of Special Investigation) Traiyarit Taemahiwong.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.