UPPDATERING: Fyra misstänkta greps efter att ha attackerat amerikansk man i Patong

Patong –

Fyra misstänkta har gripits efter att ha attackerat en amerikansk man på Bangla Road tidigt på morgonen tidigare i veckan i Patong.

Vår tidigare historia:

En amerikansk man har ådragit sig skador efter att han ska ha blivit attackerad på Bangla Road i Patong.

Patongs polischef överste Sujin Nilbodee berättade för Phuket Express i går eftermiddag (28 september)th), "Jag har beställt en omedelbar utredning efter att jag fått rapporten om händelsen. Polisen kontrollerade CCTV-bilder i närheten. Vi bekräftade att det var en incident och identifierade fyra misstänkta som är anställda på nöjesställen på Bangla Road.

"De fyra misstänkta har erkänt att de attackerade den amerikanske mannen som de hävdade var berusad innan ett bråk började följt av en fysisk konfrontation. Den exakta karaktären av tvisten och vem som startade bråket är fortfarande oklart och vi intervjuar ytterligare alla inblandade parter och utreder händelsen i sin helhet." Det avslutade polischefen.

Patongpolisen har ännu inte identifierat om några anklagelser kommer att väckas tills de avslutar sin utredning. Alla fyra misstänkta och offret har träffat Patongs polis för att diskutera händelsen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.