Phukets guvernör förbereder sig för Noru-stormen

Phuket -

Phukets guvernör förbereder sig för att hantera Noru-stormen.

Vår tidigare historia:

Den thailändska meteorologiska avdelningen onsdagen den 28 september rapporterade om den försvagade NORU-tyfonen till en tropisk storm innan den passerade Ubon Ratchathani och Amnat Charoen torsdagen den 29 septemberh.

Ett möte hölls i Phukets provinshall i går (28 septemberth) och leddes av Phukets guvernör Naroong Woonciew.

Guvernör Naroong sa till Phuket Express, "Vi är beredda att hantera Noru-stormen inklusive vattenborttagning, skydd, mat och annan hjälp för att hjälpa människor. Varje relevant kontor är redo att hjälpa till så fort som möjligt med planer.”

Phuket Marine Office har gjort ett tillkännagivande för båtar som går i havet på grund av starka vindar och vågor som gäller fram till 1 oktober.

TPN noterar att stormen inte förväntas påverka Phuket kraftigt.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.