Phuket matleveransryttare och kund bötfälldes med 1000 baht efter bråk om leveranstiden

Phuket -

En ryttare med matleverans och en kund bötfälldes med 1,000 XNUMX baht vardera efter ett fysiskt slagsmål i Chalong.

Phukets provinspolis rapporterade i går (27 september) att en man som endast identifierats som Mr. Sorasak under helgen beställde mat via en ansökan om matleverans. Platsen för den levererade destinationen var missförstådd och felaktig enligt chauffören, som inte heller var identifierad, och som ett resultat av detta tog föraren lång tid innan han kom till sin kund.

Matbudsryttaren ska sedan ha bett sin kund om en extra betalning för leveransen på grund av den påstådda felaktiga adressen innan de två männen startade ett verbalt argument och sedan ett fysiskt slagsmål. Deras berättelse blev viral på sociala medier efter att ha setts av flera personer.

Båda parter kallades av Chalong-polisen för att anmäla. De åtalas för kroppsmisshandel men utan allvarliga skador. De bötfälldes båda med 1,000 XNUMX baht och bad om ursäkt för missförståndet.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.