Dansklärare hittades död i hyresrum i Nakhon Si Thammarat

FOTO: Siam Rath

Nakhon Si Thammarat –

En dansklärare hittades död på en säng i ett hyresrum i Nakhon Si Thammarat.

Nakhon Si Thammarats stadspolis underrättades om händelsen i natt (27 september) i ett hyresrum på tredje våningen i en byggnad på Pratoo Lord Road i Nai Mueang-distriktet, Mueang Nakhon Si Thammarat-distriktet.

Polis och räddningstjänst anlände till platsen för att hitta kroppen av en 66-årig dansk man (The Phuket Express undanhåller hans namn i väntan på ambassad och familjemeddelande). Inga tecken på kamp eller skador hittades på hans kropp eller inne i rummet. Hans kropp fördes till ett närliggande sjukhus i Nai Mueang.

Polisen berättade för The Phuket Express att den danske mannen var språklärare på en skola i staden. Han hade många hälsoproblem inklusive hjärtsjukdomar. Hans nära vän, som bad att inte bli identifierad, berättade för polisen att den danske mannen på måndagen sa att han inte mådde bra innan han tog en vila. Efter det kunde han inte kontakta läraren.

I går kväll kom offrets vän för att träffa honom på hans rum men inget svar kom när han knackade på dörren. Hans vän bestämde sig för att bryta sig in i rummet innan han upptäckte att danskaläraren var död.

En läkare som kontrollerade offrets kropp på platsen drog i princip slutsatsen att den danske mannen kan ha fått en hjärtattack. Den exakta orsaken till hans död är dock fortfarande under utredning.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.