Amerikansk man skadad efter att ha blivit attackerad på Bangla Road i Patong

Patong –

En amerikansk man har ådragit sig skador efter att han ska ha blivit attackerad på Bangla Road i Patong.

Räddningstjänsten underrättades klockan 3:30 i morse (28 septemberth) att en turist påstås ha blivit attackerad på Bangla Road i Patong.

De kom till platsen för att hitta den skadade 35-årige amerikanen. Han hade fått skador i ansiktet och långfingret på vänster hand. Han fördes till ett närliggande sjukhus för vård men släpptes enligt uppgift inte långt efter. Hans namn undanhölls av räddningsteam.

Han var tillsammans med en 24-årig rysk kvinna som inte skadades. De var enligt uppgift turister som bodde på ett hotell på Phra Baramee Road i Patong, Kathu. Den amerikanske mannen berättade för första responders att bara han blev attackerad.

Detaljer om varför den amerikanske mannen attackerades och vem som var ansvarig var dock vaga, med polisen som planerade att genomföra en fullständig utredning och förhöra den amerikanske turisten.

Patongpolisen fortsätter sin utredning för att ta reda på exakt vad som hände för ytterligare rättsliga åtgärder.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.