Fyra personer greps i Wichit påstås vara inblandade i investeringsbedrägeri online

Phuket -

Fyra misstänkta har gripits i Wichit som påstås vara inblandade i en investeringsbedrägeri online.

En presskonferens hölls på Region 8 Police Stations bas i Phuket idag (27 september) ledd av Region 8 Police Commander General Lieutenant Amphon Buarabphon.

Generallöjtnant Amphon sa till Phuket Express, "Åtta arresteringsorder har utfärdats och fyra misstänkta hittills har arresterats i Wichit-distriktet, Mueang Phuket-distriktet. Kostnaden för skada är 1,258,630 XNUMX XNUMX baht från investeringsbedrägerier på nätet."

"Alla som ger besked om samtalsgaloppbedragare eller onlineinvesteringsbedragare vänligen rapportera till oss på www.thaipoliceonline.com eller någon polisstation eller PCT-polis www.pctpolice.go.th eller 1441, 081-8663000." avslutade Amphon.

Namnen på de misstänkta och exakta detaljer om den påstådda bluffen gavs inte på presskonferensen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.