Phuket City varnar för att sälja eller leka med intensiva smällare under Vegetarian Festival

Phuket -

Phuket City Municipality har levererat en officiell varning om att sälja eller leka med intensiva smällare under den årliga vegetariska festivalen.

Phuket City Municipality har utfärdat följande varning:

Att sälja eller leka med intensiva smällare är inte tillåtet. Intensiva smällare kan orsaka allmän olägenhet eller skada liv och egendom under Vegetarfestivalen.

Den som bryter mot reglerna kommer att ställas inför rättsliga åtgärder. Vänligen rapportera olagligt beteende på 191.

Phuket Express noterar att den exakta definitionen av vad ett intensivt smällare är var vag och lämnades i stor utsträckning upp till tolkningen av enskilda brottsbekämpande tjänstemän och användaren.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.