UPPDATERING: Phukets guvernör beordrar fortsatt övervakning efter skakningar som kändes från jordbävningen på Sumatraön

Phuket -

Phukets guvernör har beordrat noggrann övervakning efter att jordbävningar rapporterades på Sumatraön med skakningar som kändes i Phuket men inga skador rapporterades.

Vår tidigare historia:

En jordbävning rapporterades på morgonen den 24 septemberth på Sumatra Island med skakningar kändes i Phuket, Phang Nga och Songkhla. Inga skador rapporterades omedelbart.

Phukets guvernör Narong Woonciew beordrade omedelbart lokala myndigheter att kontrollera eventuella skador. Den första bedömningen visade att inga skador rapporterades i Phuket. Endast ett område rapporterade skakningar som var i Mueang Phuket-distriktet med några invånare som rapporterade lätta skakningar och skakningar.

Phukets guvernör har dock beordrat relevanta myndigheter att hålla noggrann övervakning av händelsen och informera invånare och turister att inte få panik.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya och Chonburi, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.