Kusoldharm Foundation i Phuket donerade mat värd 400,000 42 baht till XNUMX helgedomar för gratis vegetarisk mat

Phuket -

Kusoldharm Rescue Foundation donerade mat värd mer än 400,000 42 baht till XNUMX kinesiska helgedomar i Phuket för att laga gratis vegetarisk mat åt människor.

Donationen igår (24 septemberth) leddes av Active Presenting Crew från Kusodharm Rescue Foundation och Mr. Lek Tantiwongpaisarn.

Totalt donerades 336 påsar med ris, 1,260 276 förpackningar vatten och 497,550 flaskor soja som kostade XNUMX XNUMX baht enligt Mr. Lek för att laga gratis vegetarisk mat åt människor.

Den årliga Phuket Vegetarian Festival tillkännagavs officiellt som kommer att hållas i nio dagar från och med den 26 septemberth till oktober 4th.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.