Skakningar kändes i Phuket, Phang Nga och Songkhla efter jordbävningsrapporter på Sumatra Island

södra Thailand-

En jordbävning rapporterades i morse (24 septemberth) på Sumatra Island med skakningar kändes i Phuket, Phang Nga och Songkhla. Inga skador rapporterades omedelbart.

Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) rapporterade klockan 4:33 om en jordbävning på Sumatra Island i Indonesien klockan 03:52 på 6.2 Richters, 40 kilometers djup och många efterskalv. Epicentrum ligger 535 kilometer sydväst om Phuket.

Det har rapporterats om skakningar i södra Thailand in

– Invånarna i Phang Nga kunde tydligt känna skakningar.

– I Sadao rapporterade invånare i Songkhla att de skakade på höga våningar i byggnader.

– I Hat Yai, Songkhla, rapporterade höghus också om skakningar, svajningar och skakningar.

– I Mueang Phuket-distriktet, Phuket, rapporterade några invånare om lätta skakningar och skakningar.

Kände du något i morse? Berätta för oss i kommentarerna nedan!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.