Tre utländska turister räddade efter att ha fastnat i en rivström nära Patong Beach

FOTO: Patong Lifeguard

Patong –

Tre kvinnliga utländska turister har räddats efter att ha fastnat i en rivström nära Patong Beach på natten.

Patong Lifeguards rapporterade i går kväll (23 septemberrd) att omkring klockan 8 sågs tre kvinnliga utländska turister ropa på hjälp i havet nära Patong Beach. Det var väldigt tur att det fanns några jetski-operatörer och badvakter som fortfarande var på stranden vid denna tid. De tre utländska turisterna fördes säkert tillbaka till stranden av en vattenskoter.

Patongs livräddare varnar turister att inte gå i havet på natten.

Namnen och nationaliteterna för de utländska turisterna släpptes inte av Patong Lifeguards men de sa att alla tre kvinnorna var extremt tacksamma för stödet och hjälpen.

När turismen ökar i Thailand efter den fortsatta nedtrappningen av covid-19-pandemin har incidenter som involverar turister och grov sjö ökat i allmänhet. Livräddare har konsekvent rekommenderat turister att vara uppmärksamma på flaggor och väderförhållanden och inte bada på natten när personalen är ledig.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.