Phuket förväntar sig 10,000 200 fler koreanska turister som genererar mer än XNUMX miljoner baht efter roadshow i Korea

Phuket -

Phuket förväntar sig 10,000 200 fler koreanska turister som kommer att generera mer än XNUMX miljoner baht efter en nyligen genomförd roadshow i Korea, enligt relevanta tjänstemän.

Vicepresidenten för Phuket Provincial Administration Organization (PPAO) Arnuparb Wechwanichsanong berättade för Phuket Express, "PPAO och Phuket Tourism Association gick till roadshowturismmarknadsföringsevenemanget i Seoul och Busan, Korea från den 20 septemberth till september 21st, 2022. ”

"Vi är mycket nöjda med denna roadshow eftersom många koreanska turistoperatörer är intresserade av Phuket. Från och med nu och fram till slutet av detta år kommer det att vara minst 10,000 200 koreanska turister som besöker Phuket, vilket kommer att generera minst XNUMX miljoner baht”, tillade Arnuparb.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya och Chonburi, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.