Oidentifierad motorcykelförare dör efter att ha kraschat in i släpbil i Phuket

Phuket -

En oidentifierad manlig motorcykelförare dödförklarades på platsen efter att han krockade med sin motorcykel in i en parkerad trailerlastbil i Rassada tidigt i morse (22 september).

Räddningspersonal underrättades om olyckan vid 2:00-tiden på förbifartsvägen nära en bensinstation i Rassada-distriktet, Mueang Phuket-distriktet.

Räddningsteamen kom till platsen för att hitta en parkerad släpbil vid sidan av vägen. Den skadade motorcykeln hittades bak på lastbilen. Motorcykelföraren hade dödförklarats på platsen men inga identifikationshandlingar hittades hos honom. Hans kropp fördes till Vachira Phukets sjukhus för identifiering.

Polisen fortsätter sin utredning för att hitta orsaken till olyckan och identifiera föraren.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.