Videoklipp av minivansförare som bråkar, påstås om utländska turistkunder, i Phuket går viralt på sociala medier

Phuket -

Ett videoklipp av minivansförare slåss medan utländska turister tittade på dem i en berömd souvenirbutik i Phuket har blivit viralt i sociala medier.

Thalangs polischef överste Pisit Chuenpetch sa till Phuket Express idag (20 september), "Händelsen inträffade framför en berömd souvenirbutik på Thep Kasattri Road i norrgående riktning i Thalang."

"Minibusschaufförer väntade på utländska turister medan de handlade inne i butiken. Båda parter var besvikna över vissa frågor, enligt uppgift om vem som skulle transportera turisterna, innan de började slåss. En av förarna fick flera skador. Han åkte till sjukhus innan han lämnade in en officiell anmälan till polisen.” Överste Pisit noterade.

Phukets landtransportchef Atcha Buajan sa till Phuket Express: "Vi har blivit underrättade om händelsen. Vi utreder för att ta reda på vad som hände för ytterligare rättsliga åtgärder."

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.