Phuket-tjänstemän inspekterar nöjesställen i Chalong och Rawai för att säkerställa att de följer reglerna

Mueang Phuket –

Phuket-tjänstemän inspekterade nöjesställen i Chalong och Rawai för att säkerställa att de har följt nöjeslokalernas regler och föreskrifter.

Ett team av tjänstemän från Phuket District Office ledd av Mueang Phukets administrativa chef Danai Jaikang inspekterade flera nöjesställen i Chalong och Rawai sub-distrikt.

Herr Danai berättade för Phuket Express, "Inspektionen var för att säkerställa att nöjesställen har följt reglerna för nöjesställen såsom lagliga stängningstider, att inte tillåta kunder under den lagliga åldern av tjugo och lagliga alkoholförsäljningstider. De flesta av dem har följt folkhälsomätningar och andra regler för nöjesställen.”

TPN noterar att inspektionerna av nöjesställen har ökat under de senaste månaderna, båda av brandsäkerhetsrelaterade skäl efter en tragisk klubbbrand i Sattahip, Chonburi som krävde 23 liv och för klagomål om buller.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.