Phang Nga årliga vegetariska festival som startar denna månad

FOTO: Mae Ma Jor Po Shrine

Phang Nga –

Den årliga vegetariska festivalen i Phang Nga kommer att startas denna månad under nio dagar.

Personal städar många kinesiska helgedomar i Phang Nga City för att förbereda sig för den årliga Phang Nga Vegetarian Festival som kommer att hållas den 26 septemberth till oktober 4th.

En ceremoni som är symbolen för festivalens början kommer dock att startas klockan 5 den 00 septemberth. Gratis vegetarisk mat kommer att lagas vid helgedomar för människor under nio dagars festivalen.

samtidigt i Den årliga vegetariska festivalen i Phuket kommer att hållas från och med den 26 septemberth till oktober 4th alltför.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.