Ett par greps med 199 metamfetaminpiller i Wichit

Wichit-

Ett par greps med 199 metamfetaminpiller i Wichit.

Wichitpolisen rapporterade att de har arresterat Abdulloh 'Yoab', 43, och Kantima 'Pan Cake', 45, i Wichit-distriktet, Muang Phuket-distriktet.

Från dem beslagtogs 199 metamfetaminpiller. De fördes till Wichits polisstation för att åtalas för olagligt innehav av en kategori 1-drog med avsikt att sälja.

Det var inte omedelbart klart om de misstänkta hade ett juridiskt ombud eller om de hade gjort en officiell vädjan. Ingen av dem pratade med associerade thailändska medier.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.