Fyra utlänningar skadades efter bilolycka i Chalong

Chalong –

Fyra utlänningar har ådragit sig mestadels lindriga skador, även om en fick allvarligare skador, efter att en buggybil som kördes av gruppen (en typ av gokart) kraschade in i en elstolpe i Chalong.

Räddningstjänsten underrättades om olyckan i går eftermiddag (18 septemberth) nära en tigerpark vid ingången till vägen till Big Buddha (Nakkerd Hill).

Räddningsteamen anlände till platsen för att hitta fyra utlänningar som hade ådragit sig skador i buggybilen nära den skadade elstolpen. En av dem fick allvarliga skador. Denna person fördes till Chalong sjukhus.

Gruppen, som enligt uppgift var turister från Mellanöstern, begärde specifikt att deras identifiering skulle undanhållas till media. Turisterna har inte heller klarlagt hur olyckan gått till eller pratat med pressen direkt.

Chalongs brottsbekämpande myndigheter undersöker enligt uppgift närmare orsaken till kraschen och varför vagnen användes i just detta område, vilket också var okänt. Beslut hade inte fattats om några rättsliga åtal skulle väckas angående kraschen eller eventuell ekonomisk kompensation för skador från presstider.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.