Utländsk motorcykelförare fångad på kameran när han gör wheelies på en huvudväg i Phuket

Phuket -

En utländsk motorcykelförare fångades på kamera när han körde hjul på en huvudväg i Phuket.

En video av händelsen lades upp i en lokal Facebook-grupp under helgen (16 september). En grupp utländska motorcykelförare körde på Thep Kasattri-vägen i Rassada-distriktet, Mueang Phuket-distriktet. En av dem fångades på kamera medan han gjorde wheelies.

Nätanvändare på sociala medier var oroade över det farliga beteendet och ville att polisen skulle vidta ytterligare åtgärder.

Polisen i Mueang Phuket ska ha varit medveten om händelsen och granskat bilderna. Det var oklart om videon skulle förvandlas till en fullfjädrad undersökning och ett försök att lokalisera föraren.

Namnen och nationaliteterna på personerna i filmen var fortfarande oidentifierade vid presstiden.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.