Föraren slipper skador efter att ha kraschat in i ko i Kathu

Kathu –

En oidentifierad manlig förare har klarat sig från skador efter att hans bil kolliderade med en ko i Kathu.

Kathu-polisen underrättades om olyckan på natten i helgen på Phra Phuket Kaew Road nära en bensinstation.

Polis kom till platsen för att hitta den skadade bilen på vägen. Den oidentifierade manliga föraren, som inte skadades, berättade för Kathu-polisen att en grupp kor korsade vägen. Han kunde inte stanna i tid och kraschade in i ett av nötkreaturerna, som verkade vara oskadat, och gick av vägen med resten av flocken.

Kathupolisen fortsätter dock sin utredning för att hitta kons ägare samt kontrollera djurets hälsa. Det var oklart varför korna fick uppenbarligen fritt strövande över en väg.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya och Chonburi, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.