42-årig man greps med mer än 2,000 XNUMX metamfetaminpiller i Phuket

Phuket -

En 42-årig man har gripits med mer än 2,000 XNUMX metamfetaminpiller i Phuket.

Ett team från Phukets provinspolis har den här veckan gripit Kietnarong 'Kiet' Thongsombat, 42. Han greps i ett hus i Phuket Town.

Han beslagtogs 2,016 1 metamfetaminpiller. Han står åtalad för olagligt innehav av kategori XNUMX-droger med avsikt att sälja. Hans vädjan och uttalanden om anklagelserna klargjordes inte omedelbart och Kiet talade inte med pressen.

Samtidigt två män har arresterats med mer än 3,000 XNUMX metamfetaminpiller i Phuket.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.