Två personer greps med 3,000 XNUMX metamfetaminpiller i Phuket

Phuket -

Två män har gripits med mer än 3,000 XNUMX metamfetaminpiller i Phuket.

Ett team från Phukets provinspolis har den här veckan gripit Danuphon 'Da' Nueangdara, 40, och Amornthep 'Man' Plodpai, 29. De greps båda på en resort på Don Jom Tao Road i Thep Kasattri-distriktet i Thalang-distriktet.

Från dem beslagtogs 3,213 1 metamfetaminpiller. De står båda åtalade för olagligt innehav av kategori XNUMX-droger med avsikt att sälja.

Det var inte omedelbart klart om de två männen hade juridiskt ombud. De har inte släppt något uttalande om anklagelserna.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya och Chonburi, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.