Phuket City fortsätter att kämpa mot myggsjukdomar som denguefeber

Phuket -

Phuket City fortsätter att slå tillbaka mot myggburna sjukdomar inklusive denguefeber.

Den här veckan rullade folkhälso- och miljöavdelningen i Phuket City Municipality ut sin kampanj för att begränsa spridningen av denguefeber i underdistriktet Talad Yai.

Imma för att förhindra att sjukdomsbärande myggor häckar har genomförts över hela staden Phuket. Utbredd imma förekom vid bostadsområden och samhällen i området.

Folkhälsotjänstemän i Phuket stad har varnat allmänheten för att ta bort stillastående vattenkällor och regelbundet spraya efter myggor i deras privata bostäder.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.