Mystisk kula tränger igenom hyddan i Karon

Karon –

En mystisk kula tränger igenom en hydda innan den träffade ett kylskåp i Karon.

Karonpolisen underrättades om händelsen från en arbetslägerägare i Soi Patak 20 i Karon-distriktet, Mueang Phuket-distriktet i morse (16 september)th).

Polisen anlände till hyddan gjord av zink för att hitta kulan som hade trängt igenom boden innan den träffade ett kylskåp inne i strukturen. Inga personskador rapporterades.

Arbetare i lägret hävdade för The Phuket Express att de inte är medvetna om någon form av bråk som kunde ha lett till att någon skjutit en kula.

Karonpolisen utreder händelsen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.